Många små-krig mellan de två stora jättarna Apple och Microsoft har blivit utkämpade hittils. Nu kan ett nytt vara på väg. Det var någon gång i somras som rykten om att Apple ska släppa en Tablet startade. Massvis och då menar jag massvis av bilder har dykt upp, på den. Något liknande en stooor iPod Touch har visats många gånger. Nu har ryktet kommit så långt att många tror att den ska släppas någon gång i mitten av Januari. Vi får dock lägga märke till att det var många som trodde att den skulle släppas när Apple hade sitt event i början av September också. Många tror att den nya Tablet:ens ända motstånd skulle kunna vara grundaren av Apple, Steve Jobs. Det var nämligen han som satte stopp för Apples likande produkt för mer än 10 år sedan, "Newton Tablet". Interessant är att Apple nyligen även anställde tillbaka sin gamla kompanjon som arbetade med just Newton Tablet.
Nya rykten har även börjat gå kring Microsoft. Ryktena skulle kunna göra nästa år till ett krig mellan Apple och Microsoft i, den ganska lilla, Tablet-världen. Jag menar, hur många är det som faktiskt har ork att konka runt på en skärm som är lika stor som ett A5-papper.
Hur som helst så har de nya bilderna på Microsofts kanske kommande storsattsning läckt ut, och ja, den ser helt otroligt läcker ut. Döm själva:


Var uppdaterad - var TechNytt