Snart kanske vi kan få se ett par nya MacBook Pro:s från Apple?

Att några nya datorer snart är på antågande kan jag säga ganska säkert. Apple brukar nämligen uppdatera sina modeller ungefär var 200 dag. Eftersom det nu gått 250 dagar så borde vi kunna få se en presentation av den nya generationen av datorer ganska snart.
Frågan är då vad vi kommer att få se på de nya datorerna? Ja, om du förväntar dig någon stor utseende förändring, så kan du ta och lugna ner dig, för det kommer troligtvis inte att ske. Även om vi kan få se lite fin-slipningar på utseendet så tror jag inte att vi kommer få se några stora förändringar. Däremot så kommer nog nästa uppdatering av den populära laptop-serien att bjuda på riktigt trevliga uppdateringar innanför skalet.
Som många tidigare trott så kommer troligtvis den nästkommande uppdateringen från Apple att innehålla några processor-uppdateringar från Intel. Vi kommer troligtvis att få se riktigt bra processorer, med en Core i7 som den värsta av dem. Med fyra kärnor så kommer datorn att bli ruskigt snabb.
Troligtvis kommer vi även att få se några uppdateringar när det gäller grafiken, även om jag inte riktigt har kunnat specificera dessa ännu. Kanske kan vi få se bättre energisparlägen och därigenom längre batteritid?
När och hur nästa generation av Apples MacBook Pro kommer att presenteras är svårt att säga , men min gissning är att det inte är alls långt kvar. Om två månader bör den vara presenterad.

Var uppdaterad - var TechNytt