Internet hittar du på de flesta ställena nu för tiden. I mobilen, datorn och kanske till och med i TV:n. Samsung som har ett flertal Internet-TV:ar redan, som kan genom olika widgets få intenet med olika tjänster så som Twitter och Facebook, kan inom kort tänkas att få en riktig utmanare.
Det ska vara Sony, Googles Android och Intel som nu ska gå ihop för att skapa nya TV-apparater som borde bli riktiga monster, på att utforska internet. Visst kommer den inte ens komma i närheten av så kraftfull som Toshibas CellTV, men med ett mycket bra operativ, en bra TV-tillverkare och en grym chip-tillverkare så finns det stor potential i företagens nya satsning.
Planerna avslöjades av The New York Times under natten. Man säger att man har fått informationen från någon som är bekant med projektet och inget är alltså ännu officiellt.
Frågan är nu bara om världen verkligen behöver ännu ett ställe att se de nyaste Facebook- och Twitteruppdateringarna? Kanske det räcker med telefonen, laptopen och de kommande slate:arna?


Var uppdaterad - var TechNytt