Apples nya operativsystem "Snow Leopard", som ska vara en stor uppdatering från föregående operativsystem, ska släppas på marknad för $29. Detta i september. Då måste du dock ha Mac innan. Om man jämför detta med windows, så märker man att windows har blivit dyrt de senaste åren. Om du till exempels vill köpa uppgradering från xp till Vista så är det billigaste som jag hittat ca $100. Och nu har även Microsoft gått ut och sagt att Windows 7 kommer att bli det dyraste operativsystemet för pc de någonsin gjort.

Vad får du från Snow Leopard då? Jo, många saker. Du får till exempels den sprillans nya tekniken som kallas "Grand central" denna process som ska ligga i bakgrunden, kommer att hjälpa datorn att använda flerkärniga processorer på ett bättre sätt. Vilket gör att du kan köra fler program, snabbare.
Apple har även nytt stöd för Microsoft Exchange där du kan få info från mail, kalender och mycket mer. Microsoft ska även släppa ett eget Outlook bara för Mac, som har ännu fler Exchange funktioner.
Om du har mer än en dator så ska de släppa ett familjepacket som låter dig installera systemet på fem datorer, detta för det löjligt billiga priset $49.
Och alla Windows användare där ute. Är du inte ute efter den absolut snyggaste layouten. Stanna kvar hos gamla goda xp. Det är pålitligt och bra, och det kostar inte skjortan av dig.

Uppdatering:
Om man ska tro Engelska Apple Store så ska Snow Leopard släppas den 28 aug.

Var uppdaterad - var TechNytt