Det var igår kväll som Spotify till Iphone godkändes av Apple. Applikationen kommer nu att kunna laddas ner från Itunes inom några veckor. Tjänsten kommer dock endast att vara för Premium-användare, till Spotify.
Det var många som trodde att Apple inte skulle godkänna programmet eftersom det konkurrerande mot, telefonens redan inbyggda musikspelare. Men så blev det inte, bra gjort Apple! Grattis alla Premium-användare!

I programet kan du förutom att lyssna på låtar, ha spelningslistor även kunna köra programmet när du inte har internet. Det ända du behöver att göra är att välja vilka låtar du vill kunna använda, och sedan laddar programmet ner dem så att du kan lyssna på dem senare. Programmet kommer endast att fungera med Wi-Fi, alltså inte med 3G. Om du skulle vilja använda så kallade wifi-only applikationer på 3G, så rekommenderar jag dig att Jailbreak:a telefonen. Lägg dock märke till att din garanti försvinner! Lägg även märke till att anledningen till att man bara kan använda den på wifi är för att det inte fungerar så bra på 3G ändå.
Mer fräsha nyheter om Spotify, hittar du här på TechNytt.
.
Uppdatering:
Det var natten mellan 6-7 September som hela Sverige jublade. Spotify har äntligen släppts till både AppStore och Android Market.
.
Var uppdaterad - var TechNytt