Det är Steve Jobs som kommer att hålla i den stora konferansen som kommer att ge nya uppdateringar till alla Ipods, Iphones och datorer över hela världen.

Steve börjar med att säga att vi nu kommer få se ett tuffare och bättre Itunes, med en snyggare design och som kommer att ha fler funktioner. Det är lustigt att programmet kommer att kallas Itunes 9, nu den 9 september. I programmet kommer den nya funktionen Itunes LP, eller som många tidigare trott att den skulle heta, cocktail eller Interactive albums.

Han fortsätter med att säga att man nu kommer att under natten (för oss svenskar) kunna ladda ner ett nytt operativsystem till Iphone. Det kommer att heta OS 3.1 och är en buggfix, men vi kan kanske även få se någon extra funktion. För mer info, klicka här. Vill du ladda ner operativsystemet så är det bara att hämta det från Itunes.

Nu kommer det stora i hela eventet!
Ipod kommer att få en kamera!
Det är Ipod Nano som kommer att bli den första med kamera, musikspelaren kommer att i Sverige kosta ca 1.500 kronor för en med 8 GB. Vill du dubbla minnet så kommer detta att kosta dig 300 kronor till. Ännu en nyhet hos Nano:n kommer vara att om du vill så kommer du att kunna använda dig av Shuffel:ns funktion. Nu kan du nämligen be musik-spelaren att tala om för dig vilken låt som spelas genom att den säger det till dig, shuffel-style.
Nu ska även Ipod Classic finnas i 160 GB minne för 3.200 kronor.
Vill du få ut lite mer, så kan du ju alltid köpa en Ipod Touch. Nu kommer nämligen Ipod Touch att finnas för den som kräver mycket, i en 64 GB version. Detta med en ny förbättrad grafik-teknik som kommer att ge utvecklare möjlighet att göra ännu snyggare spel. Tekniken har tidigare använts i Iphone 3G S, men aldrig i en Ipod. Spelaren kostar dig dock 4 200 kronor.
Även Ipod shuffel kommer nu att få lite nyheter. Det är tre nya färgglada versioner vi kommer att få se, rosa, grön och blå, som alla kommer att kosta ca 600 kronor för 2 GB och ca 1 000 kronor för 4 GB.

Mer info om Apple, och hur bra deras nya produkterna är, hittar du här på Technytt inom kort!

Var uppdaterad - var TechNytt

källa: cnet