.
Något om LG:s nya BL 20 kan man inte hitta på LG:s hemsida. Dock så har den nya modellen nu hittat ut till YouTube. Presentationen om telefonen ser mycket proffesionell ut och är antagligen gjord av LG själva. Att LG läcker ut videor på sina kommande telefoner är inte första gången. Senast var det BL 40, som hittade ut på Youtube långt innan LG änns nämnde den. Även då var videon vacker och hade fräcka effekter. Videon nedan visar att den likt tidigare Chocolate-versioner kommer att ha gömda touch-knappar som lyser rött. Det är en smal slide-telefon som utöver touch-knapparna kommer att ha siffer-knappar. Skärmen ska inte ha touch, utan detta får storebrodern BL 40 ta hand om. På baksidan av telefonen hittar vi en 5-Mpixels kamera med blixt, antagligen LED-blixt.
Två nya funktioner visas i videon. Den första är en nya knapp på framsidan som kommer att göra det lättare att navigera mellan widgets så som, nyheter, alarm och väder m.m, på ett snabbt vis. Den andra funktionen sitter bara i mjukvaran och kommer göra det möjligt att "läsa in" texter genom att ta kort på dem.
BL 20 verkar inte vara en telefon av toppskiktet, men väl värd för den som inte vill lägga ut för mycket. Några specifikationer om telefonen är inte släppta ännu. Hur bra den verkligen är får vi se i framtiden.
Eftersom LG själva inte sagt något om telefonen, så kan jag inte säkert säga om den kommer att komma till Sverige. Dock är detta troligt eftersom BL 40:n troligtvis kommer att göra detta.
.


Var uppdaterad - var TechNytt