Jag kommer nu i framtiden att lista upp de mest populära Google sökningarna i världen, listan kommer att komma varannan månad, fullspäckad med de hetaste Internet-sökningarna.

5. Windows 7 - Trots att det ännu inte har släppts så finns det fortfarande en stor efterfrågan efter Microsofts nya operativ. Vi får se hur det går sen när det väl släpps.
Sökningar på Windows 7 har ökat med hela 60% nu det senaste.

4. Bing - Microsofts nya sattsning på att fasa ut Google verkar gå ganska bra. Man är långt ifrån jätten nu men vem vet..
Sökningar efter sökmotorn har ökat med 80%.

3. tf1 - sökningen är gjorda av fram för allt personer från Frankrike. Vilket kanske inte är så konstigt, det är ju faktiskt Frankrikes största tv-kanaler. TF1 äger även kanalen Eurosport.
Sökning på tf1 har nu det senaste ökat med 90%.

2. Harry Potter - Efter släppet av den nya filmen har sökningar efter Harry Potter ökat med 170 %! Värt att lägga märke till är att sökningen, "harry potter torrent" även ökat märkbart. Jag tror ändå inte att det kommer att vara något större problem att dra in pengar. Nästa ökning av Harry Potter-sökningar får vi se i november 2010.

1! Michael Jackson - Sorgligt är det att det ska kräva hans död för att han ska kunna komma upp på första plats. Han gör det inte med en liten marginal heller. Efter en ökning av sökningar med 2200 % så var det inte så många som kunde mäta sig med honom. Grattis Michael, och hans släktingar!

Var uppdaterad - var TechNytt
Källa: Google