Samsung som enligt många har en av de bästa
LED-tv apparater på marknaden, ska nu släppa ett nytt paket, kallat LED-TV Couple, med i paketet ska inte bara en bra tv finnas, utan även en 7 " tablet. Tanken är att de två maskinerna inte bara kan kommunicera med varandra, utan de ska även kunna hämta filer ifrån din datorer, och visa på tv:n. Detta ska göras genom det inbyggda Wi-Fi. Skulle du vilja så kan du även visa alla filmer på tablet:en istället. När/om detta ska släppas i Sverige finns det ingen som har bekräftat, men om det skulle vara så, så är det inte för än tidigast nästa år.
Skulle du ha tråkigt framför tv:n så kan du ju alltid, spela lite spel, eller läsa folks status på Facebook, eller varför inte köpa något på E-bay. Allt detta är i alla fall vad Samsung nu, under IFA-mässan, lovat att släppa till sina tv:apparater. Om det är så att du redan har en Samsung-tv av den nyare modellen så ska dessa internet-applikationer, eller Widgets, finnas att ladda ner inom kort. Alla widgets styrs med fjärrkontrollen, eller med din nya tablet!
Tidigare widgets som har varit möjliga att ladda ner har alla varit från Yahoo, som har släppt ett antal vackra och bra widgets till just Samsungs tv-apparater. Till exempels så kan du använda dig av Flickr, titta på vädret och se filmer på On-Demand.
Mer om Samsungs nyheter hittar du här på TechNytt

Var uppdaterad - var TechNytt
Källa: idg, engadget