Har du funderat på vilken webbläsare som verkligen är bäst för dig? Det kan jag tyvärr ej säga dig, men jag kan säga vilken som är den snabbaste. Jag har nämligen testat alla de nyaste versionerna av de mest populära webbläsarna.
I många tidigare test som gjorts av andra teknikmagasin så har de kommit fram till att det är Safari som är jätten i snabbhet. Nu har dock Google slipat lite extra på sin läsare. Den nya versionen (Chrome 3.0) är dock bara beta-version men kommer inom kort att komma ut som en officiell produkt. Som jag tidigare nämnt så är Google i princip samma sak som snabbhet, det försöker de i alla fall vara och ja, nu verkar det som om hårt arbete lönar sig.
I testet som är gjort med hjälp av tjänsten SunSpider, ser vi i siffror precis hur snabba läsarna är. Alla läsarna är körda på samma dator, med Vista SP2. Inget annat program har körts i bakgrunden som kan störas.
Så här blev resultatet:

Läsare......................svars tid
5. Internet Explorer 8 - 8860 ms
4. Opera 10 - 7960 ms
3. Firefox 3.5.3 - 1960 ms
2. Safari 4 - 1880 ms
1. Chrome 3 beta - 980 ms

Chrome vinner denna tävlingen på en tid som är en niondel kortare än Internet Explorers. Förkrossande Microsoft! Hoppas ni har ett svar.
Mer tester och nyheter hittar du här på TechNytt.

Var uppdaterad - var TechNytt