.
Windows 7 VS Snow Leopard är en av de hetaste matcherna i PC-världen just nu. Windows 7 som är ett vackert prestanda monster, mot ja, ungefär det samma. Det är lustigt att världens två största operativsystem-tillverkare verkar sattsa på samma sak, eller?
Windows ska ju nu komma med ett operativ, som enligt Microsoft ska vara snabbt och till sammans med Intel, bli ett operativ som ska suga det sista ur din processor. Det är med den nya tekniken "SMT parking" som Microsoft gör din dator betydligt mycket bättre. Även Apple sattsar på ungefär samma sak, dock med namnet "Grand Central".
En annan sak som Snow Leopard gör för dig är att, operativet inte tar så mycket plats och att det ska vara snabbt och lätt att installera det. Enligt Apple så ska operativet ta upp 7 GB mindre än föregångaren och ha en installations tid på 50% av föregående version, det ska ta lite mindre än en timme att installera enligt All Things Digital.
Har du däremot en Vista och har tänkt att uppdatera till Windows 7, så får du tänka dig en heldag framför datorn. Enligt uppgifter så ska nämligen installationen ta ca 21 timmar. Testet var kört på en dator med 32-bitar. Det positiva är att om du köpt en dyyyr dator så kan du förvänta dig en ganska kort installationstid.
Bakslag Microsoft! Men vad gör man inte..
Och alla Vista användare där ute, glöm inte att uppdatera till SP2!
Mer om Windows 7 och dess konkurrenter hittar du här på TechNytt

Var uppdaterad - var TechNytt

Rättelse :
Windows 7 tar bara så lång tid att installera om du kör en dator med 32-bitar, och du ska installera den bästa versionen av operativet. Denna version av operativet lämpar sig inte för sämre datorer utan, testet är gjort på en medelklass-dator.

Om du skulle av någon anledning missat, här är världens sötaste reklam!


Källa: Engadget