Detta är andra gången som jag gör en lista över mest sökta Google-termer.
Förra gången så fick vi se Michael Jackson sväva upp på första plats och Windows 7 låg på en 5:e plats. Vad händer nu? Detta är en sammanfattning över de mest sökta termerna i Google, den senaste tiden.

5. pole emploi - Finanskrisen börjar nu visa sig i de mest välbergade länderan. Men kanske är uppgången precis bakom hörnet? Hur som helst så är det många som under den senaste tiden har blivit av med sina arbeten.
Pole Emploi är en nybildad organisation som kommer att verka i Frankrike. Organisationen har ca 40.000 anställda och arbetar med (likt Arbetsförmedlingen) med att ge personer en arbetsplats. Varför det har stormat sökningar till just dem kan jag inte säga.
Sökningar på Pole Emploi har ökat med ca 60% den senaste tiden.

4. www.facebook.com - Facebook har blivit populärt, det kan man inte säga annat. Men varför skriver man inte bara denna sökning i adressfältet? Det är faktiskt det det är till för!
Sökningar på www.facebook.com har den senaste tiden ökat med också ca 60%.

3. fb - FB står för dig som inte vet för Facebook. Detta kan jag hålla med om att det blir mindre att skriva, än föregående.
Om du söker på google.se så får du även fram Forsman & Bodenfors, vet inte om det är dem de flesta egentligen syftar på?
Sökningar på termen fb har den senaste tiden ökat med hela 140%

2. facebook en español - ja, Facebook är populärt, men ärligt talat... I Sydamerika är det i alla fall mycket populärt. Det är nämligen sökningar från Venezuela, Colombia m.fl. som har gjort att termen nu fick en hederlig andraplats.
Andra populära sökningar i samma klass är; twitter español, yahoo en español m.m.
Sökningar på facebook en español har ökat med 150%

1! Fantasy Football - Fantasy Football är ett nytt spel som är baserat på den brittiska fotbollen. (Premier League)
Spelet är ett så kallat "managerspel" där din uppgift är att ta hand om ett fotbollslag. Du är tränaren och du ska vinna så många matcher (om inte redan detta var självklart).
De flesta sökningarna kommer ifrån Irland, och resten av storbrittanien.
Fantasy football har ökat sina sökningar med hela 600% den senaste tiden.

Var uppdaterad - var TechNytt