Har du tröttnat på ditt utseende på din webläsare? Eller så kanske du bara är sugen på ett nytt? Hur som helst så finns det ett väldigt lätt sätt att ändra detta utseende om du använder Chrome.

  • Det första du behöver göra är att gå in på en sida där du kan ladda ner nya teman. Det finns flera liknande men jag tycker att det låter bäst att använda det som Google har gjort, klicka här.
  • Nästa uppgift är att välja ut ett passande utseende. Var uppmärksam på vilken färg som temat har. Om du väljer ett för mörkt så kan det vara svårt att se vad det står. Ögenen blir även lite mer avslappnade med en ljusare bakgrund. När du väljer så ser du längst upp på sidan att man kan bläddra mellan "Themes by artist" och "Themes by Google", vilket du väljer har ingen betydelse. Themes by Google är ganska standardiserade teman som inte sticker ut med några häftiga bakgrunder. Medan Themes by artist ofta har mer personliga teman med bilder och dyl.
  • När du har hittat ett lämpligt tema så är det bara att välja det, och vänta. Du kommer att se en skylt nere till vänster som säger till dig att den laddar ner.
  • Efter detta kommer temat att installera. Låt under tiden datorn vara. Skulle programmet hänga sig så är det bara att vänta, den kommer till liv snart igen. Du kan ha uppe fönster under tiden som du installerar temat. Men om du har något som är viktigt uppe så skulle rekommendera att stänga ner dessa först.
Var uppdaterad - var TechNytt