Sony Ericsson har tyvärr, likt många andra, blivit tvungna att visa ganska hemska siffror när det gäller pengaflödet hos företaget. Man har nämligen tappat 40% av sin försäljning och har därför gått 169 miljoner kronor minus. Detta är ju förstås inget bra, men man har även sagt att man kommer att klara sig mycket bra, i alla fall den närmsta tiden, detta p g a ett stort kapital på banken.
De roligaste nyheterna är dock följande. Efter att nyligen nya Xperia X2 har presenteras så har nya rykten börjat spridas. Det är nya Xperia X3 eller som nämns på andra ställen "Rachael", kommer att vara en Android-baserad telefon (wiiie! första gången för SE) som kommer med riktigt härliga specifikationer!
Specifikationerna är långt ifrån säkra, med tanke på att det ännu bara är rykten. Men kommer de i uppfyllelse så blir detta nog ett bra steg framåt för SE.
Telefonen kommer nämligen att komma packad med en 4" skärm, 1Ghz processor, 8Mpixels kamera, 3.5 mm hörlursuttag och multimedia micro-USB in/utgång.
Xperia X3 ska enligt rykterna komma i två färger, Sensuous Black och Luster White.
Enligt källorna så kommer telefonen att presenteras redan i November. Vilket jag tvekar på, med tanke på deras nyliga släpp av Xperia X2.

Var uppdaterad - var TechNytt