Många heta telefoner är nu på gång. Även Motorola kommer nu med en ny fräsch telefon, som kanske kan bli Motorolas steg tillbaka på marknaden.
Den nya telefonen som får namnet Droid kommer såklart att köra android, eller rättare sagt Android 2.0.
Droid kommer så klart att ha GSM, 3G, HSDPA och WiFi. Den ska även komma med en 5 Mpixels kamera med bildstabilisator och två LED-lampor som "blixt".
Skärmen på telefonen ska var en 3,7" multi-touch. Man ska även kunna använda sig av "pinch-zoom", likt iPhone. QWERTY kommer även till telefonen, detta från sidan.
Musiken spelas via 3,5 mm hörluararna.
När Motorola presenterade telefonen för första gången, gick man ut stenhårt. Många säger inofficiellt att ens telefon är en så kallad "iPhone dödare". Men denna gången valde Motorola att näst in till säga det rakt ut. På sin reklam visar man med den härliga låten Magic med Mozella som bakgrundsmusik, en "apple-lik" text. Man säger: iDon´t have a real keyboard osv. Filmen slutar snyggt med "Droid does.....November".
Motorolas "come back" kommer att släppas inom kort. Vilket är den 6 November enligt den Amerikanska tele-jätten Verizon. Något om när den kommer till Sverige är inte ännu sagt, men att den kommer till Europa är säkert! Vi kan ju hoppas att telefonen kommer till oss också, för den ser riktigt fin ut! It´s Magic!!

För mer info; Verizon, Motorola (Tyska)
Reklamfilm; iDon´t

Var uppdaterad - var TechNytt
Källa: Engadget