Detta blir tredje gången som jag visar er vilka fem sökningarna som är de absolut mest populära på Google. Förra gången var det Facebook som var i toppen, vem blir det denna gången?


5. quelle - Tysklands stora allt-i-allo butik Quelle verkar ha lyckats med en stor reklamkampanj eller liknande, hur som helst så har företaget tagit sig upp på världens 5:e mest sökta Google-term.
Sökningar på quelle har ökat med ca 160% den senatse tiden.

4. Windows 7 - Microsofts nya operativ såg vi redan på oktober-listan, då på femte-plats. Förra månaden syntes operativet inte över huvud taget, men populariteten verkar ha gått upp igen. I oktober hade W7 en procentuell ökning med 60%, denna gången var det med dryga 160%.

3. dnf1100 - dnf1100 är ett av Kinas mest populära spel. Spelet är vad jag förstår ett rollspel som inte går att spela någon annan stanns än i just Kina. Därför är det kanske inte så konstigt att sökningarna näst intill uteslutet kommer från Kina.
Sökningar på dnf1100 har den senaste tiden ökat med 250%.

2. quelle.de - Okej, att det har gått bra för företaget Quelle den senaste tiden kan jag ju lugnt säga, men att det är så här populärt är svårt att förstå. Även här kommer nästan uteslutet alla sökningar från ett land, Tyskland.

1! droid - Motorolas monster-maskin ska inte bara vara en iPhone dödare utan även mest populär på hela Google. Telefonen som kan vara Motorolas steg tillbaka, har nu gjort det med storm.
Sökningar på droid har ökat för mycket för att sätta en procent-satts på det. Google har istället valt att skriva "Tydlig ökning".

Var uppdaterad - var TechNytt