Kanske har Wacom fått en av sina första värkliga konkurrenter.

För dig som har en MacBook där hemma, så kommer denna nyheten kanske att göra dig väldigt glad. Apple är ett av de företagen i världen som gör de absolut bästa pekskärmarna, men även den inbyggda pekplattan på deras datorer håller mycket hög kvalité. Apples datorers pekplattor har också multi-touch, vilket kan seperera dem från de flesta andra laptops.
Nu har företaget Ten One Design gett Apples pekplattor en chans att verkligen visa vad de går för. Företagets nyaste program till Mac ska göra pekplattan till en Wacom-utmanare. Visst, så kan den antagligen inte vara lika bra som en 900 kronors Wacom. Men om man tar en titt på videon så verkar programmet ha en del potential.
Programmet har namnet Inklet och går att köpa på företagets hemsida för $24,95 (200 kronor). Med tanke på programmet och Apples pekplattors kvalité så tycker jag inte att det verkar som om du som redan har en MacBook har någon användning för en Wacom. Även om vi inte får glömma av att Wacoms produkter är riktigt bra för dig som vill ta det lite mer seriöst. Ta en titt på videorna nedan, som visar programmet i dels rit-läge, men även i skriv-läge.


Var uppdaterad - var TechNytt