Ja, som jag sa för någon dag sedan; det kommer många mobila produktnyheter det närmaste dagarna. Nyheter och pressreleaser bara forsar in och här har vi ännu en, eller snarare, ett flertal från Acer.

Igår fick vi nämligen se fem telefoner introduceras av företaget.
Den första som ska bli kallad Acer Liquid e är Liquid S100:s storebror och har likt sin föregångare en underklockad Snapdragonprocessor att vila på, med andra ord 768MHz. Vi kommer tyvärr inte att få se så värst många nyheter hos Liquid e, förutom faktumet att telefonen inte kommer att köra Android 1.6 utan istället 2.1, vilket vi inte sätt på så många telefoner hittills. För fulla specifikationer, klicka här!
neoTouch P300/P400 kör båda den nyaste versionen av Windows Mobile, 6.5.3. P300 har en 3,2" stor pekskärm och ett utdragbart QWERTY-tangentbord, Wi-Fi och ett skeppningsdatum satt till någon gång i mars. Medan P400:an (bild) som även den har en 3,2" stor pekskärm, en Qualcomm processor på 600MHz och en 3,2Mpixels kamera. Även P400:an släpps någon gång i mars.
Nästa modell som Acer presenterade på MWC, beTouch E110, som kommer i svart och blå (och liknar HTC Tattoo), är den av de fem telefonerna som troligtvis kommer att vara billigast. Med en skärm på "endast" 2,8", en 3Mpixels kamera och Android. Även denna släpps i mars.
I beTouch-serien ska man också sälja E400. beTouch E400 som kommer packat med Android 2.1, samma processor som hos P400 och en 3,2" stor resistiv pekskärm och produktsläpp i april.
Alla telefonerna kommer troligtvis till Sverige, även om inget av det är konfirmerat av Acer själva. Något pris på någon av telefonerna har inte släppts ännu, men min gissning är att vi kommer att få se priser på runt 4 500 kronor för Liquid e och allt mellan det och 2 500 kronor på resterande produkter, med E110 som lägsta värde.

Var uppdaterad - var TechNytt