Som sagt, telefon-nyheterna bara fortsätter att rulla in. Denna gången är det HTC:s tur.

HTC höll alltså just sitt key-note på MWC och det verkar som om vi kommer att få se bra produkter från företaget även detta året.
Detaljerna kring de tre telefonerna man presenterade för bara några minuter sedan är ännu få, men mer kommer garanterat!
HTC HD mini är vad HTC säger, en liten version av HTC HD2. Och ja, den är liten. (som sagt mer kommer)
Man introducerade även HTC Legend (bild), som ska vara en helgjuten telefon, vilket ska göra den mycket stadig och tålig. Om du undrar så är det samma telefon som vi fick se läcka ut för någon vecka sedan.
Den sista telefonen kallad Desire är en telefon som verkar, ha fått sig en sattsning på mjukvaran, med bland annat Flash 10.1 i sin webbläsare. Det är inte konfirmerat ännu, men kanske är telefonen, vad vi trodde att HTC Incredible skulle bli? Klicka här!

Uppdatering:
Okej, nu har jag fått in lite info om Desire!
Telefonen som ska köra en Snapdragon på 1GHz ska ha en 3,7" stor AMOLED-skärm (likt Nexus One). Telefonen kör ju förstås Android och har HTC Sence som ett överliggande gränssnitt.
Telefonen kommer troligtvis hit till Sverige någon gång till våren/sommaren. för ett ännu okänt pris! Klicka här för bild på Desire! (16 feb 11:35)
HTC HD mini har en 3,2" stor skärm (vilket inte är så värst litet), den kör WinMo 6.5.3 med Sence och kommer troligtvis till Sverige i april. Klicka här för bild! (16 feb 11:44)
HTC Legend kommer att ha en 3,2" AMOLED-skärm, en 600MHz processor som kör Android 2.1. Telefonen kommer nog även den till Sverige, eller som de själva säger "Europa", till våren! (16 feb 11:54)
En stor nyhet som man lagt till i HTC Sence är möjligheten att zooma ut ur hemskärmarna, för att få en överblick över alla hemskärmar. Man kan senare zooma in (med multi-touch "pinch-2-zoom") eller bara klicka på valfri hemskärm. Funktionen kommer att få namnet Leap. (16 feb 11:59)
Desire kommer till Sverige den 27 mars (vilket dock bara är ett preliminärt datum) för ca 5 200 kronor. Även HD mini och legend kommer då för 4 300 respektive 4 900 kronor. (18 feb)

Var uppdaterad - var TechNytt