Återigen så ska jag göra en liten lista på det absolut hetaste på internet just nu! Det är världens populäraste söktermer från Google vi kommer att få se för sjätte gången.

Förra månaden var Facebook längst upp på listan, vem får äran denna månaden?

5. Super Bowl 2010 - den 7:e februari så spelades Super Bowl 2010 i USA och som vanligt så var hajpen runt matchen gigantisk. New Orleans Saints och Indianapolis Colts spelade och New Orleans Colts vann sedan matchen.
Sökningar på Super Bowl 2010 har ökat med 100% den senaste månaden.

4. Urban Dictionary - är ett av USA:s största internetbaserade ordböcker. Användarna får gå in och redigera och skapa betydelser till olika slangord. Tjänsten är tio år gammal och har ca 4 miljoner slangord.
Sökningar på Urban Dictionary har ökat med 120% det närmaste.

3. Chatroulett - Chatroulett har det varit mycket snack kring den senaste tiden. Den rysska tjänsten som nu har börjat få fart, kopplar upp dig med en slumpvist vald person, som du sedan kan prata med genom webbkamera. Sidans kvalité har disskuterats då den har många oseriösa medlemmar.
Sökningar på Chatroulett har ökat med 650% de senaste 30 dagarna.

2. Vancouver 2010 - Ja, jag tror inte att det är någon som har missat att OS i Vancouver är ett hett ämne just nu. Om du söker på termen så kan då få se hur det går i medaljligan, då arrangören har ett nära samarbete med Google själva.
Sökningar på Vancouver 2010 har ökat med 900% den senaste månaden.

1! Lindsey Vonn - En av USA:s stora medaljkungar borta på Vancouver OS har varit Lindsey Vonn, som tog OS guld i störtlopp och brons i super-g. Hennes popularitet har ökat massivt det senaste och hon har nu nästan 120 000 Facebook-vänner. Undrar hur många av dem hon har bra kontakt med?
Sökningar på Lindsey Vonn har ökat med 1 550% det senaste.

För gamla "mest sökta" klicka på etiketten nedan!

Var uppdaterad - var TechNytt