Ja, en del mobila produkter kommer vi att få se de närmaste dagarna. Om du följt mig här, så vet du att produkter som ska presenteras under MWC-mässan redan har presenterats. Här kommer ännu en produkt som kommer att finnas på MWC och som verkligen har potential.

Med en 10,1" stor pekskärm och en Snapdragon-processor som kör Android, så kan man inte riktigt klaga.
Om du undrar så är det en dator och inte en mobiltelefon, vilket man skulle kunna tro med tanke på specifikationerna, då många av de nyaste mobiltelefonerna kommer med en Snapdragon-processor.
Datorn kommer från Compaq och kommer att få namnet Airlife 100.
Förutom Snapdragon-processorn har datorn även en 16GB stor SSD-hårddisk, vilket gör att operativet snabbt kan startas upp.
Med operativet, processorn och hårddisken i åtanke så är min gissning att Airlife kan starta på 10 sekunder, vilket inte Compaq själva har erkännt ännu.
När det gäller batteritiden på datorn så kommer den mobilliknande hårdvaran, göra att man kan få ut hela 10 timmar batteritid, vilket är riktigt bra.
Vill du koppla upp dig, så kan detta ske genom antingen 3G-nät eller Wi-Fi. 3G-modemet ska man med hjälp av, vilka vi läste om igår, Telefonica göra här i Europa.
Några prisuppgifter har jag inte fått tag på ännu, inte heller var vi kommer att få se den.
Om datorn kommer till Sverige, vet jag inte ännu, men vi kan ju hoppas, då den ska komma till "Europa".
Mer info kommer förhoppningsvis på MWC.

Var uppdaterad - var TechNytt