Det var inte länge sedan som Samsung släppte sin första Bluetooth 3.0-telefon. Man är redan redo att släppa sin andra.
SHW-M120S som verkar vara en lovande telefon är som sagt företagets andra telefon med Bluetooth 3.0. Telefonen som fortsätter på Samsungs design, som de alltid haft, med den svarta knappen med en metall-ring runt, kommer inte bara med Bluetooth 3.0 utan ska även kunna kopplas upp med hjälp av dels Wi-Fi, men även, såklart, HSDPA.
Något alldeles extra kan jag inte säga att telefonen är och någon mer "killer feature" har inte telefonen utöver Bluetooth-standarden. Även om Android 2.1 verkligen inte gör telefonen så värst mycket sämre. Operativet styrs genom den 3,3" stora skärmen vars touch-teknik inte ännu är avslöjad. Bilder kan tas med 5Mpixels kameran på baksidan.
Processor-specifikationer är inte avslöjade ännu.
Telefonen är inte ännu officiell utan har bara läckt ut, detta genom Bluetooth SIG:s hemsida. Men tros släppas i Asien inom kort, med ett väntat globalt släpp tätt efter. Om vi kommer att behöva lära oss SHW-M120S eller om vi kan få bli välsignade med ett lite lättare namn, har jag inte sett några bevis på än. Mer info lär komma snart, då telefonen verkar riktigt lovande!

Uppdatering:
Det verkar som om fotot jag fick inte riktigt stämmer med verkligheten, då skärmen bör vara lite mindre på bilden. Bilden var som sagt bara läckt. Resterande av informationen ska i alla fall stämma! (09:47 10 mars)

Var uppdaterad - var TechNytt
1