Samsung presenterade sitt nya hemmabiosystem under CES och har nu specificerat datum och pris för produktsläppen.

Det är ett flertal nya och heta system som Samsung nu snart kommer att släppa. Det är fram för allt 5-, 6- och 7000 serierna som är extra intressanta. De nya systemen ska frambringa den tredje dimensionen, likt företagets kommande LED-skärmar.
Alla av systemen i serierna kommer förstås att vara Blu-Ray-läsare, men kommer också att ha stöd för vad vi sett växa fram på riktigt, åtminstone efter Samsungs LED-skärmar som har ett stort för det, med andra ord internet och applikationer.
Ett av systemen i serien, kallad HT-C6930W (bild). Kommer att ge tittaren 3D-ljud men även 3D-video, vilket vi inte sett tidigare i något liknande system. Det finns idag ingen 3D-tv på marknaden, men om du vill vara framtids säker så...
Systemet ska komma med 8 högtalare, med andra ord så är systemet ett 7.1-system. De bakre högtalarna ska vara trådlösa, som vi även det, inte fått se på så värst många system hittills.
HT-C7550W som är mer fokuserad på design kommer att ha ett något sämre ljudsystem, men kommer istället med inbyggt Wi-Fi.
"De två systemen kommer att släppas någon gång under andra kvartalet" har vi fått höra från Samsung hittills, men nu har Samsung lagt mer specificerade datum och priser. HT-C6930W kommer att släppas i april för $899 (7 000 kronor) och HT-C7550W kommer i maj för $999 (7 500 kronor).

Var uppdaterad - var TechNytt