Sätt inte på ditt PS3, säger Sony. Man vädjar till sina användare att vänta ett litet tag.
Det var i natt/morgon svensk tid som hela PS Netwrok dog helt och hållet. Det är ett stort och svårt problem som ska ha gjort att servrar dog.
Sony, som så fort felet upptäcktes, meddelade sina användare att "man ska ta en titt på det" har nu insett att felet inte är att leka med. Ett klock-relaterat problem ska ha orsakat stora fel. Man vädjar nu till sina användare att man inte bör sätta på sina konsoler för än man är säker på att felet är löst. Om du skulle använda konsolen trots detta så kan du bli av med data, säger Sony. Felet ska inte påverka er där ute som har en PS3 Slim.
Sony har inte haft några liknande problem tidigare men det verkar som om man kommer att lösa problemen hyffsat snabbt trots allt. Man säger att man bör vara igång igen om ett dygn.

Uppdatering:
Så vet du om du har problemet!
Om du får felkoden 8001050F eller om din klocka indikerar på att det är den 1 jan 2000, så kan du vara säker på att du har stött på problemet! (1 mars 20:09)
Enligt Sony så är nu problemet löst och alla användare där utebkan få sätta på sina konsoler igen! PSN ska fungera bra igen! (2 mars 06:36)

Var uppdaterad - var TechNytt