Ännu fler mobil-nyheter, ledsen men så är det.
För lite mer än två månader så kunde jag berätta att Nokia planerade att släppa en ny telefon. Det var då genom IFA mässan i Berlin som Nokia själva presenterade telefonen.
Nu kommer telefonen att släppas i Finland och Storbritannien. Kort efter det kommer, Nokia X6 som den kommer att heta, släppas i Sverige.
Nokia X6 kommer att ha en 3,2" kapacitiv skärm, 32GB lagringsutrymme, en 5Mpixels kamera och kommer att köra Symbian. X6:an kommer att komma i blå/svart till Sverige, men kanske även röd/svart lite längre fram.
När telefonen kommer vet jag inte än, men att den kommer är helt säkert. Jag skulle gissa att vi kan se fram emot en release de närmaste veckorna.

Ungefär samtidigt som Nokia visade upp sin X6:a för första gången, så släpptes även Spotify både till iPhone men även till Android. Redan då sa Spotify att man även ville släppa programmet till Symbian.
Symbian används av främst Nokia men även Samsung och SE använder sig av operativet i vissa telefoner.
Nu har Spotify dock avslutat utvecklingen av programmet och den officiella versionen är släppt.
Den nya versionen av programmet kommer att ha precis samma funktioner som de till föregående operativ. Streamningen kan göras via antingen EDGE (2.5G), 3G eller Wi-Fi.
Skulle du vilja ladda ner programmet till din telefon, klicka här!