Är du riktigt snål och sitter fortfarande med Office 2000 där hemma? Då kan det vara en bra idé att uppgradera dig.
Microsoft laddar nu upp för sin stora release för Office 2010. Man har gjort några reklamfilmer för att öka trycket på produkten, se här! Microsoft har även släppt en beta-version till programserien som ska få dig att vilja uppgradera till den riktiga versionen.
Microsoft säger att det kommer att komma många nyheter som t.ex: högupplösta filmer i powerpoint dokument, fotoredigering ska bli bättre i Word (vilken har varit fruktansvärd förut), Outlook ska bli bättre, lättare och snyggare att navigera i.
Utöver de klassiska Word, Power Point, Exel och Outlook som de flesta använder sig av så kommer även de nu sex år gammla OneNote (program för att skriva ner dina anteckningar och ha de på ett och samma ställe), InfoPath (program för hantering av t.ex. anmälningsblanketter m.m.) men även klassikerna Publisher och Access.
Office motståndare OpenOffice som kom i version 3.1.1 under sommaren kommer också få sig en uppdatering någon gång runt årsskiftet.

Vill du ladda ner Microsoft Office beta så kan du klicka här! Tänk dock på att du måste ha en hotmail- eller Windows Live-adress för att få tillgång till programmet.

Var uppdaterad - var TechNytt