Jag ska nu presentera för er, de absolut populäraste Google sökningarna den närmaste månaden. Det blir fjärde gången som jag presenterar detta. Vem kommer vinna denna gången? Förra gången var det Motorolas Droid som tog ledningen och tysk shoppinghandle, tog hand om både 5:e och 2:a platsen.


5. wii - Nintendos största maskin, Nintendo Wii har gått riktigt dåligt det senaste. Man säger att förlusten ska bero på dåligt utbud av spel, men även hårdare konkurrens. Trots detta har konsolen sålt mer än någon annan de senaste månaden.
De flesta sökningarna kommer från USA, men en stor del kommer även från vårt grannland Danmark.
Sökningar på wii har ökat med 80% den senaste månaden.

4. best buy - Best Buy är ett av USA:s mest kända varuhuskedja. Best Buy säljer elektronik och klassas i USA som ett av de billigare alternativen.
Anledningen till ökningen av sökningar på BestBuy bör vara den amerikanska traditionen att ha en stor rea dagen efter Thanksgiving, så kallad "Black Friday".
Även sökningar på BestBuys konkurrent Wallmart har ökat kraftigt den närmaste månaden, Wallmart klarade sig inte in på listan.
Sökningar på best buy har ökat med 90% den närmaste månaden.

3. toys r us - Även Black Friday ska ha haft sina influenser i denna sökterm. Den amerikanska leksaksaffärskedjan som finns över hela världen har fått mest sökningar från centralamerika, men även en hel del från Storbritannien.
Sökningar på toys r us har ökat med 90% den närmaste månaden.

2. e okul - Turkiet har varit väldigt aktiva när det gäller att söka på Google den senaste månaden. I alla fall på just denna sökterm. I princip alla sökningar på e okul kommer ifrån Turkiet.
Vad e okul är för något kan jag tyvärr inte säga, eftersom jag har problem med att förstå turkiska.
Sökningar på e okul har ökat med 170% den senaste månaden.

1! tiger woods - Denna månaden blir det Tiger Woods som tar första platsen, även om det kan tyckas vara en sorglig orsak.
Sökningar på "tiger woods wife" och "tiger woods accident" har varit väldigt populära det senaste. Jag vet inte om ni vet varför?
Sökningar på tiger woods har ökat med 4 000% den närmsta månaden.

Var uppdaterad - var TechNytt