Kanske har HTC HD2 mer minne än man tidigare trott? Ett flertal källor pekar på samma sak. HTC HD2, telefonen som släpptes här i Sverige för någon månad sedan, som har enligt specifikationerna, 448MB RAM-minne, ska kanske ha mer minne inbyggt i sig, än HTC hittills presenterat? Flera videor på YouTube har dykt upp både från Kina men även från USA som visar samma sak, att telefonen har mer minne.

HTC HD2 som snart ska släppast hos tele-jätten T-Mobile i USA, ska där komma med mer minne än den version vi har här i Sverige, då med 512MB. Källor säger nu att telefonen kan ha så mycket som 576MB inbyggt minne!
Frågan är bara varför HTC skulle välja att göra något sådant? Teorier om att man har gömt en del av det inbyggda minnet, för att kunna släppa en kommande version med WinMo 7 istället för 6.5, har kommit fram. Efter att LG börjat visa att man är intresserad och till och med kanske har planer på att släppa en telefon med det kommande operativet, har gjort att teorin verkar allt mer trolig.
Frågan är om en ny version av HTC HD2 kan tänkas komma senare under året, då med utnyttjat minne och ett bättre operativ?

Var uppdaterad - var TechNytt