Kanske kan vi få se de absolut nyaste operativen från LG detta året?

Enligt ett läckage från twitter så ska LG släppa telefoner med både Windows Mobile 7 och Android 2.1 under det kommande året.
Telefonen som ska släppas med Android kommer att släppas någon gång i april. Android 2.1 är hittills bara släppt på en telefon - Nexus One.
Microsoft som under slutet av förra året släppte Windows Mobile 6.5 (Windows Phone) och som under CES smyg-släppte 6.6, då man inte visade upp operativet på egen hand, utan lade in det på en Toshiba-telefon istället, planerar nu nya släpp av nya versioner. Windows Mobile 6.6 planeras att släppas någon gång till våren. Men Microsoft kommer inte stanna efter 6.6:an. Enligt det nya ryktet så ska LG släppa en telefon med WinMo 7 till september detta året. Microsoft har tidigare sagt att man inte har tänkt att släppa operativet för än under 2011. Men kanske kan vi se en ändring på det?
De båda telefonerna ska släppas i USA först men ska även komma till Europa kort där efter. Priserna eller specifikationerna för någon av telefonerna är inte ännu kända.

Uppdatering:
Nästa version av Android kommer att bli kallat Froyo, vilket är en förkortning av frozen yogurt. Vilket lätt passar in i serien, med de andra versionerna Cupcake, Donut och Eclaire (fransk donut). (17 jan)

Var uppdaterad - var TechNytt