För bara en två timmar sedan så läckte bilder ut. Bilderna är väldigt övertygande och, ja, de är gjorda av SE själva.

Genom att bilderna nu läckt ut så kan man säga att telefonen redan är officiell, trots att de inte kommer direkt från SE själva. Bilderna och en film, där Daniel Sandblom, SE:s marknadschef, presenterar telefonen, släpptes på Burson-Marstellers hemsida, men togs snabbt bort när missen upptäckts.
Telefonen som kommer att få namnet Vivaz, kommer att köra Symbian och ha ett gränssnitt likt SE Satio. Vivaz kommer att vara fokuserad på kommunikation och underhållning då den släpps i samband med släppet av Xperia X10 (våren/sommaren).
Telefonen har mycket rundade kanter, vilket Daniel säger, kommer vara en del av SE:s "tema" under 2010. Xperia X10 har liknande former även om Vivaz har något mjukare kanter.
Alla telefonerna som ska komma i kategorin "kommunikation och underhållning", likt X10 och nu Vivaz, ska alla ha öppna operativ så som Android eller Symbian.
Vivaz ska också komma med en 8,1Mpixels kamera som kan filma i HD (720p).
Utöver kameran kommer Vivaz komma med HSDPA, Wi-Fi, AGPS, en 3,2" stor tryckkänslig skärm (troligtvis inte multi, vet ej säkert) och mycket mer.
Mer info om telefonen hittar du här inom kort!

Fler bilder: Sida, färgval, kamera


Var uppdaterad - var TechNytt