Sony Ericsson som avslutade sitt key-note på MWC för någon minut sedan har presenterat tre helt nya produkter och det ser bra ut! En trevlig sommar när det gäller avancerade SE-lurar är att vänta!

Det var ett riktigt speckat key-note vi fick se ikväll med en rad mycket trevliga produkt-presentationer.
Om vi börjar med Vivaz Pro. Telefonen som är en näst intill tvilling av Vivaz, kommer med en skillnad jämfört med sin lillebror, ett QWERTY-tangentbord. Sony Ericsson lade inte ner så värst mycket tid på produkten, under konferensen, men vi kommer garanterat att få höra mer av den senare.
Nästa två produkter tycker jag själv är riktigt roliga att få se.
X10 mini, eller som den läckta versionen som jag skrev om här på TechNytt får någon månad sedan, kommer att vara en mini-version av X10:an. SE säger att man skapat ett användargränssnitt just för den lilla telefonen. Tanken är nämligen att man ska kunna göra allting med endast en hand, så att man har den andra ledig. Vill du läsa mer om när X10 mini (då kallad Robyn) läckte ut? klicka här!
Tillsammans med X10 mini ska X10 mini pro komma. Likt jämföringen mellan Vivaz och Vivaz Pro, så kan man jämföra X10 mini och dess något mer avancerade bror, X10 mini pro. Telefonen ska nämligen även den komma med ett QWERTY-tangentbord. SE påstår nämligen att det är mot QWERTY marknaden går.
Vivaz, Vivaz Pro, X10 mini och X10 mini pro kommer alla att komma någon gång till våren/sommaren. Medan X10 snart närmar sig sitt släpp. Tillsammans ska de fem skapa, vad SE kallar dem, "fabulous five".
Credits: Engadget
Var uppdaterad - var TechNytt