Tillfället som alla har väntat på kan ha blivit inplanerat i kalendern, åtminstone om du bor i USA, men kanske även för oss här i Sverige!
Apple presenterade nämligen nyligen datumet då man tänker släppa iPad. Den 3:e april så kommer Apple att släppa sin nya produkt och kommer att godkänna förbeställningar redan den 12:e mars.
Om dessa datum kommer att stämma överens med releasen här i Sverige vet jag inte än, då dessa datum är för USA-releasen.
Priset för iPad är fortfarande inte presenterat här i Sverige, men kommer troligtvis, om man följer Apples vanliga valuta på 1:10 där 1 är dollar och 10 är SEK, vilket skulle betyda ca 5 000 kronor för den billigaste versionen och i närheten av 9 000 för den dyrare versionen, med 3G och mycket minne.
Det är alltså de iPads med Wi-Fi som kommer först och de med 3G kommer senare, troligtvis i slutet av april.
När iPad kommer till Sveige vet jag som sagt inte, men min gissning är att vi kan tänkas att få se Apple presentera närmare information om en vecka.


Uppdatering:
Apple iPad har nu släppts för förbeställning i USA. Man meddelar inte längre på Apples iPadsida att Svenska priser och skeppningsdatum kommer senare. Hinner vi få se ett datum och pris innan helgen börjar? (12 mars 15:05)

Var uppdaterad - var TechNytt