Tyckte du att The Joo Joo var lite för dålig för din smak. Då kan jag med glädje säga att du troligtvis inte kommer att bli så besviken på denna vackra tablet, som företaget PixelQi planerar att sälja.
Den har ännu inte fått något namn. Men den PixelQi-tillverkade tablet:en kommer att presenteras någon gång i januari (antagligen på CES, som jag kommer att följa). Om man kollar på specifikationerna så blir man ganska säkert inte besviken. Den hittills inofficiella produkten har läckt ut ifrån företaget visar dessa specifikationerna; Wi-Fi, Bluetooth, HSDPA och GSM (som är välkommet, eftersom The Joo Joo helt saknar detta), A-GPS, digital kompass, 10" touch-skärm (vet inte om det är multi, troligtvis inte) med en upplösning på full-HD (1080p), en USB-ingång, 3,5 mm hörlursuttag, HDMI-in/utgång, kamera med 3Mpixel som använder sig av autofokus (kan även spela in video), inbyggd högtalare och microfon, 16- eller 32GB flashminne som kan utökas med hjälp av SD-kort.
Produkten kommer att köra Android, med möjlighet att köra tre program samtidigt!
Ja med andra ord så är detta en dröm-produkt för de flesta nördar. Om den verkligen kommer att komma nästa år vet jag inte. Men att det kommer pratas mycket om den den närmaste tiden, vet jag.
Det låter som om PixelQi:s tablet är en kopiering av vad Apple kan tänkas släppa. Frågan är bara vem av dem som kommer att komma först, PixelQi eller Apple?

Uppdatering:
Tillverkaren av produkten som nu fått namnet Adam, kommer delvis att skapas av PixelQi, men det enda som de bidrar med är skärmen. (felaktigt i artikeln). Istället är det företaget Notion Ink som är producenten. Ett släpp av Adam planeras till Juni 2010. (8 jan)

Var uppdaterad - var TechNytt