Här om dagen berättade jag om att LG kanske har planer på att släppa en Windows Mobile 7-telefon detta året. Nu verkar det som om detta faktiskt kan stämma. Kanske kommer inte LG vara ensamma med operativet, innan slutet av året?
Inatt så presenterade WMexperts, vad de trodde om framtiden. I artikeln så pratas det bland annat om att LG kommer att släppa en grym WM7-telefon senare under september, men även att HTC ska släppa en telefon som kör samma operativ.
LGs nya telefon kallad Apollo ska inte vara dålig. Med en Qualcomm-processor på hela 1,3Ghz, ett 1GB stort RAM-minne och en 10Mpixels kamera som kan plåta video i 720p (HD). 3G och Wi-Fi är såklart en självklarhet. Skärmen är en 3,8" stor AMOLED-skärm med kapacitiv multi-touch.
HTCs telefon som ska få namnet Obsession, kommer ha likt Apollo, riktigt bra specifikationer. 1Ghz processor, 512MB RAM, 3,7" AMOLED-skärm med kapacitiv multi-touch.
De båda telefonerna ska köra WM7, vilket även det, nyligen presenterades av WMexperts.
Windows Mobile 7 (Windows Phone 7) ska komma i två versioner, den ena kommer att få namnet ME (Media Edition) och den andra BE (Buisness Edition). BE kommer att vara den mindre avancerade versionen av dem två, men kommer vara den enda versionen som tillåter överliggande gränssnitt, så som HTC Sence eller liknande. ME kommer alltså inte tillåta dessa gränssnitt, men kommer istället att ha fler funktioner än BE. Kanske kan vi få se en Zune HD telefon? Det låter som om en Zune HD Phone med ME inte skulle sitta fel.


Var uppdaterad - var TechNytt
.