Palm har länge haft telefoner här i Sverige (genom speciella affärer, ej genom någon operatör), men har aldrig riktigt släppt en telefon som faktiskt ha kunnat konkurrera med motståndet. Kanske kan vi få en ändring på detta?

Efter att Palm introducerade sin Palm Pre (juni 2009) så har många faktiskt börjat använda sig av Palms produkter på riktigt. Deras föregående modeller har haft problem med att slå igenom.
Men med Palms senaste modeller så tror många att företaget faktiskt kan överleva, efter de föregående åren. Speciellt nu när båda av Palms flaggskepp Pre och Pixi har kommit i nya utföranden, under CES. De både nya versionerna Palm Pre Plus och Pixi Plus kommer att släppas genom den amerikanska telejätten Sprint, men kanske även genom AT&T.
Rykten om att en GSM-specificerad telefon, från företaget, snart ska dyka upp, har börjat titta fram på internet. Palms tidigare telefoner har nämligen inte haft GSM och därför varit ganska värdelösa, här i Sverige. Men kanske kan vi få se en storsattsning från Palm, när det gäller Europa?
Något om att detta skulle vara sant har jag ännu inte fått några svar på, men en GSM-specificerad telefon är troligtvis påväg och kanske till och med hit till Europa?

Läs gammla artiklar om Palm och deras telefoner, klicka här!

Var uppdaterad - var TechNytt