Det var nu sex dagar sedan iPad presenterades. Men vad har vi fått veta om slate:n som kan tänkas vara intressant?

De största och senaste rykerna som börjar poppa upp, är de som handlar om iPad och en iSight kamera. Många trodde innan presentationen, att iPad skulle ha en kamera...men så blev inte fallet. Men kanske kan vi få se en uppdatering av iPad i framtiden med en sådan kamera. Hur långt fram vet jag inte än.
Under Steve Jobs keynote, då han visade upp iPad för allra första gången, så glimtade något förbi. Det skulle lika gärna kunna vara, vad Apple kallar det, ambient light sensor (sensor för omgivande ljus). Om du inte redan visste, så sitter sensorn på alla iPhones. Sensorn hjälper telefonen, eller i detta fallet iPad:en, att sätta ljusstyrkan på en bra ljusnivå, med omgivningen i åtanke, med andra ord, med tanke på hur mycket ljus som är runt den. Men om det inte är en sådan, vad är det då?
Några tror att det kan vara en plats för en kommande kamera.
Bilder släppta på Mission Repairs blogg visar att en kamera faktiskt kan tänkas komma till iPad. Bilderna som sägs visa, en extradel till en iPad, ska peka på att Apple till och med har lämnat plats för en kommande utbyggnad. (se bild)
Vad dessa ledtrådar kan komma att betyda vet jag inte ännu. Vi får helt enkelt ta och se!


Var uppdaterad - var TechNytt