Ja, det var inte länge sedan som Microsoft presenterade sitt nya mobila operativ, även om det känns som en evighets sedan. Hur som helst så har nyhterna kring det nya och revolutionerande operativet börjat att strömma in.

Redan innan operativet släpptes och innan vi visste vad som skulle komma, så trodde vi att LG skulle kunna tänkas släppa en telefon med en Windows Phone 7 Series. Det verkar som om dessa ryktena också stämde rätt bra. Ännu fler letrådar pekar nämligen nu på att detta kommer bli fallet och att företaget kan tänkas bli de första med operativet. Likt jag sagt tidigare så planeras LGs telefon till september. LG säger att man kommer att släppa telefonen någon gång mellan september och november, vilket stämmer bra överens med Microsofts påståenden om att man kommer att släppa operativet någon gång innan jul.
Även rykt om att Microsoft planerar att skeppa ut operativ till telefoner som köptes med Windows Mobile, har nyligen läckt ut. Men det kommer inte vara vilka telefoner som helst som ska få en sådan uppdatering. Nej, alla Windows Phone 7 Series-telefoner måste uppfylla Microsofts krav på en snabb processor och ett visst antal hårdvaruknappar.

Vill du läsa mer om Windows Phone 7 Series, klicka här!

Var uppdaterad - var TechNytt